16.09.2016 г. е Награждаването на призьорите от конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” /областен етап/

бедата
14.09.2016 / 11:35

На 16.09.2016 г., в зала „Сирак Скитник”, от 10.00 часа ще се открие областният етап от конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” и награждаването на призьорите ..

Международният конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата” се организира от ГДПБЗН – МВР с партньорството на Министерство на образованието и науката и Националният дворец на децата като изпълнение на националния календар за извънучилищни дейности.

През 2002 г. за първи път конкурсът се провежда в национален мащаб на три етапа – общински, областен и национален.

От следващата 2003 г. конкурсът прераства в международен, като се провежда под егидата на Секретариата на откритото частично споразумение за големите бедствия (EUR-OPA) към Съвета на Европа.

През учебната 2015/2016 г. в областния конкурс се включиха над 80 деца. Победителите в конкурса бяха излъчени от жури под председателството на Г-н Ташко Попов – директор на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович” Сливен.

В състава на журито бяха включени представители на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович” Сливен, както и експерти от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2018 ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ "ДИМИТЪР ДОБРОВИЧ" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев